Beste klanten,

Sinds zaterdag 26 juni jongstleden zijn de coronamaatregelen in Nederland versoepeld, erg fijn natuurlijk maar dit zorgt ook voor de nodige vragen. Waar moeten we nu nog een mondkapje dragen en wat zijn de regels?

Ook bij ons op de praktijk merken we dat er veel vraagtekens zijn. Via deze weg willen wij u daarom graag op de hoogte brengen van onze geldende coronamaatregelen:

  • Omdat we in de spreekkamer geen anderhalve meter afstand kunnen houden, is een mondkapje in deze ruimte nog van belang.
  • U hoeft bij ons in de wachtkamer, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden, geen mondkapje te dragen. Echter willen wij u wel vragen wanneer te veel mensen in onze wachtkamer zijn om buiten te wachten.
  • Indien u zelf gezondheidsklachten heeft, laat iemand anders met uw dier komen. Als dit niet mogelijk is, bespreek dit dan met ons. We zoeken dan samen naar een oplossing om uw dier toch goed en veilig te kunnen helpen.

 

Op deze manier volgen we de richtlijnen van het RIVM en beschermen we waar mogelijk de gezondheid van ons personeel en dat van u als klant (en de klanten na u!).

 

Wij hopen op uw begrip.