Helaas nemen wij per 1 maart afscheid van een zeer gewaardeerde collega. Drs. Marjan Timmer gaat ons helaas verlaten en beginnen aan een fantastische nieuwe uitdaging. Onderstaand vindt u haar bericht voor alle baasjes en huisdieren. Wij wensen Marjan onwijs veel geluk toe met haar nieuwe uitdaging!

Beste baasjes,

Nadat ik meer dan 2 decennia vanuit Dierenkliniek Tussen Mark en Amer en later ook DKL De Baronie en De Beemd, met heel veel plezier jullie huisdieren en jullie als eigenaren, in veterinair opzicht geprobeerd heb te helpen, wil ik jullie bij deze laten weten dat ik per 1 maart binnen onze overkoepelende organisatie Evidensia een nieuwe uitdaging aan ga.

Vanaf dat moment zal ik alleen nog te vinden zijn op de dermatologie poli in het Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant te Waalwijk en het Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht. Hier mag ik mij, nu ik mijn differentiatie en master dermatologie voltooid heb, volledig gaan richten op mijn passie; het ondersteunen van huidpatiënten en hun eigenaren.

Ik wil jullie uit de grond van mijn hart ontzettend bedanken voor het fijne contact al die jaren en het door jullie in mij gestelde vertrouwen als dierenarts. Ik wens jullie en jullie geliefde huisdieren in alle opzichten alle goeds toe. En natuurlijk het is een cliché, maar daarom niet minder waar: ik ga jullie allen beslist missen. Het is voor mij dan ook een geruststelling dat jullie bij mijn collega’s op professionele veterinaire zorg kunnen blijven rekenen.

Marjan Timmer